Τρόποι Αποστολής

Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€!

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεια ΜΕΤΕΟΡ ΑΕ σας αποστέλλει τις παραγγελίες σας με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

1. Αποστολή με τη Γενική Ταχυδρομική Πόρτα – Πόρτα 

Η παράδοση τους γίνεται στο σημείο που εσείς έχετε επιλέξει (οικία ή χώρος εργασίας) από 2-5 εργάσιμες μέρες μετά την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Εντός Αττικής
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, για εντός πόλης προορισμούς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,00€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους.
(σε περίπτωση πολλαπλής παραγγελίας η οποία θα υπερβαίνει το βάρος των 3 κιλών υπάρχει διαφορά στην τιμή για κάθε επιπλέον κιλό)

Εκτός Αττικής
Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, για χερσαίους ή νησιωτικούς προορισμούς, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ μέχρι τα 3 κιλά βάρους.
(σε περίπτωση πολλαπλής παραγγελίας η οποία θα υπερβαίνει το βάρος των 3 κιλών υπάρχει διαφορά στην τιμή για κάθε επιπλέον κιλό)

*Αν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής αντικαταβολή, τότε αυτή είναι ανέρχεται στο ποσό των 1,50€

Σε κάθε περίπτωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η ιστοσελίδα μας σας πληροφορεί αυτόματα για το ακριβές μεταφορικό κόστος της παραγγελίας σας.

2. Με συμβατική μεταφορική εταιρία.

Αφορά κυρίως αντικείμενα μεγάλου βάρους ή όγκου.

Παράδοση συνήθως σε 2 έως 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αποστολής.

Π.χ. Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε σε απομακρυσμένες περιοχές οι παραγγελίες παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο πρακτορείο ώστε η αποστολή να σας κοστίσει περίπου 5 ευρώ εντός Αττικής και περίππου 7ευρώ για την υπόλοιπη χώρα, για ένα δέμα 10 κιλών (σε περίπτωση που η χρέωση υπερβεί το ποσό αυτό θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τη διαφορά).

• Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ασφάλιση μεταφοράς εμπορευμάτων και έξοδα συσκευασίας όπου επιβάλλεται.
• Για το εξωτερικό η χρέωση των εμπορευμάτων είναι ανάλογη με τον τόπο παράδοσης.

Διευκρινήσεις

1. Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.
2. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.
3. Για παραγγελίες άνω των 60€ δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πατήστε Enter για αναζήτηση

Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

elGreek
en_USEnglish elGreek